Δηλώσεις μετά το ματς Επισκοπή – ΠΑΟ Ρουφ

Το τέλος του αγώνα ήταν πραγματικά απροσδιόριστο. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι μπορεί να “γυρίσει” έτσι, ένα παιγνίδι το οποίο έδειχνε να “κουμπώνει” απόλυτα στα “θέλω” της Επισκοπής μας. Κι όμως, το 0-2 έγινε 2-3 και πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι στη συνέχεια…
Έπειτα στα αποδυτήρια, ουδείς ήθελε να μιλήσει. Και τί να πει μετά από αυτή την τροπή που πήρε ένα τέτοιο παιγνίδι.
Ο αρχηγός της ομάδας μας, ο Αντώνης Σταθόπουλος βγήκε και ζήτησε πρώτος “συγγνώμη” απ’ όλους. “Είναι κάτι που θα μας ακολουθεί” είπε…
Από την άλλη, ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ, ο Γιάννης Γκούμας ήταν λογικό να χαίρεται για την πρώτη νίκη εντός αγωνιστικού χώρου της ομάδας του φέτος και μάλιστα με ανατροπή…

Α. Σταθόπουλος: “Συγγνώμη απ’ όλους”
Δεν υπάρχουν λόγια… Ως αρχηγός, πραγματικά ντρέπομαι γι’ αυτό που συνέβη… Οφείλω να ζητήσω μια συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, από την ομάδα, από τους φίλους της. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Κερδίζαμε με 2-0 και μέσα σε λίγα λεπτά ισοφαριστήκαμε και στο τέλος καταφέραμε να δεχθούμε γκολ πάλι στο 89′.
Ο καθένας πρέπει να κάτσει να σκεφτεί, τί λάθη έκανε με πρώτο εμένα. Συγγνώμη και πάλι σε όλους.
Μετά το 2-1 λόγω απειρίας αγχωθήκαμε… δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν δικαιολογείται. Δεν έχω κάποια σαφή εξήγηση να δώσω. Όλοι πρέπει να σκεφτούμε τί κάναμε γιατί αυτό θα μας ακολουθεί. Θα είναι ένα μεγάλο μάθημα που, δυστυχώς για μας είναι πάθημα… Και πρέπει να γίνει αν θέλουμε να έχουμε μέλλον στο ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς, αυτό το ματς πρέπει να το αφήσουμε -όσο μπορούμε να το αφήσουμε- πίσω. Παίζουμε με την Καλλιθέα και πρέπει να διεκδικήσουμε ό,τι έχει απομείνει.”

 

Γ. Γκούμας: “Συγχαρητήρια και σε μας και στην Επισκοπή”
“Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Η Επισκοπή πέτυχε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Επηρεαστήκαμε αρνητικά και δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ και άξιζε στην Επισκοπή που ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο να βάλει και τρίτο ή και τέταρτο.
Μπήκαμε στα αποδυτήρια, φώναξα στους παίκτες μου γιατί αυτή η εικόνα δεν είμαστε εμείς, δεν μας αντιπροσωπεύει. Τους ζήτησα να αποδείξουν ποιοί είναι γιατί, να ξέρετε ότι σε όλα τα προηγούμενα παιγνίδια τα παλέψαμε και μπορούμε και “κοιτάζουμε όλους τους αντίπαλους στα μάτια” ακόμα και τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία.
Τους ζήτησα λοιπόν να μπούμε δυνατά στο β’ ημίχρονο να πετύχουμε ένα γκολ για να πάρουμε ψυχολογία. Το 2-1 στο 50′ ήταν καθοριστικό. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ισοφαρίσαμε (μέσα σε 4 λεπτά), και γενικώς ήμασταν καλύτεροι ως και το τέλος όπου πήραμε τη νίκη.
Αυτό θα δώσει ψυχολογία γιατί, δεν είχαμε νίκη εντός αγωνιστικού χώρου. Όχι ότι δεν το αξίζαμε αλλά λόγω ατυχίας και αναποτελεσματικότητας δεν τα καταφέρναμε.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας αλλά και στην Επισκοπή. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Και νομίζω ότι και οι δύο ομάδες αδικούνται από τη βαθμολογική θέση που βρίσκονται.

Ερωτηθείς για τη συνέχεια και τί έφερε τις ομάδες να αργούν να “πάρουν μπρος”, ο κ. Γκούμας έθιξε κάποια κακώς κείμενα της κατηγορίας: “Δεν αρμόζει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπούμε.
Το να αρχίζει ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα τον μήνα Νοέμβριο είναι τραγικό. Επηρεάζει τους παίκτες, τα τεχνικά επιτελεία, όλους… Οι υπεύθυνοι πρέπει να δουν διαφορετικά την κατηγορία. Είναι κρίμα να έχει τόσα κενά, διακοπές και να μην έχει την αίγλη που πρέπει για τους φιλάθλους αλλά και να μην αναπτύσσεται το ποδόσφαιρο έτσι όπως πρέπει.
Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά εδώ που μέσα από αυτή την κατηγορία που μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω…”