Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων – φωτογράφων για τον αγώνα Επισκοπή – Ολυμπιακός Β’

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ενημερώνει έως αύριο Παρασκευή αργά το απόγευμα στις 20.00 (04/11/22), ότι μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΠΑΕ Επισκοπή – Ολυμπιακός Β΄στο Γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου “Π. Ι. Βαρδινογιάννης” τo Σάββατο 5/11, 15.00).
Μετά την Παρασκευή 4/11 στις 20.00) κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.
Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν από την κεντρική είσοδο ή από τη θύρα 1 με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα συμπληρώσουν ένα Δελτίο Καταγραφής για covid.
Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).
Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η αίθουσα Τύπου δεν θα λειτουργήσει. Μόνον η Μικτή Ζώνη.