Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων – φωτογράφων για τον αγώνα Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ενημερώνει έως την Παρασκευή (10/12/21), ότι μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΠΑΕ Επισκοπή – ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας στο Γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου “Π. Ι. Βαρδινογιάννης” το Σάββατο 11/12, 14.45).
Μετά την Παρασκευή (10/12) κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.
Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν από την κεντρική είσοδο ή από τη θύρα 1 με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα συμπληρώσουν ένα Δελτίο Καταγραφής για covid.
Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).
Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η αίθουσα Τύπου δεν θα λειτουργήσει. Μόνον η Μικτή Ζώνη.

Βασική προϋπόθεση για την είσοδο σας:
Η είσοδος εντός της αθλητικής εγκατάστασης θα γίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ με:
– Επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού
– Επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης
– Επίδειξη PCR test 72 ωρών
– Επίδειξη rapid test 48 ωρών