Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Τάλω / Ήττα με 0-4 για την Επισκοπή 2010

Τελικά η ομάδα μας δεν τα κατάφερε. Παίζοντας μέσα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» απέναντι στον δυνατό φέτος Τάλω Μελιδονίου, δέχθηκε σχετικά νωρίς ένα γκολ από τον Αντώνη Σπανουδάκη (16’) κι έπειτα πραγματοποιήθηκε ένα πολύ νευρικό ματς όπου έγιναν λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Όταν στο 72’ αποβλήθηκε ο Βρεττός με 2η κίτρινη και η ομάδα μας αναγκάστηκε να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο, ήρθε και το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους όπου έκαναν το 0-2. Εκεί τελείωσαν όλα με το τελικό σκορ να μοιάζει βαρύ, στο 0-4.

Το ματς:

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 16’ ο Σωπασής έβγαλε μια σέντρα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και με προβολή ο Α. Σπανουδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 32’ κι έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Α. Σπανουδάκης σούταρε συρτά για να μπλοκάρει ο Γκαβρίλοβιτς.

Στο 42’ ο Τάλως Μελιδονίου κέρδισε ένα έμμεσο φάουλ, το οποίο εκτελέστηκε πλασαριστά, ο Μπαμπουλάκης έβαλε φάλτσο στη μπάλα η οποία βρήκε πρώτα στο οριζόντιο κι έπειτα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 54’ ο Χριστουλάκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γκαβρίλοβιτς όμως ο πορτιέρο της ομάδας απόκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια.

Στο 61’ ο Μπαμπουλάκης σούταρε από πολύ πλάγια θέση.

Στο 65′ το σουτ του Τζωρτζινάκη μπλόκαρε ο Βογιατζιδάκης.

Στο 71’ το διαγώνιο σουτ του Σωπασή απόκρουσε με τα πόδια ο Γκαβρίλοβιτς.

ΓΚΟΛ! 0-2: Στο 75’ ο Πλεύρης ανατράπηκε από τον Κλειδή και ο κ. Σταυρουλάκης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Ο Α. Σπανουδάκης ήταν ψύχραιμος και νίκησε τον Γκαβρίλοβιτς που έκανε εξαιρετική προσπάθεια για να αποκρούσει.

ΓΚΟΛ! 0-3: Από το κόψιμο του Σωπασή, ο Γκαβρίλοβιτς έδιωξε προς στιγμή και στην επαναφορά, ο Νικηφόρος από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87′ το σουτ του Σαββάκη απέκρουσε δύσκολα ο Βογιατζιδάκης.

ΓΚΟΛ! 0-4: Στο 89′ ο Μαρής σούταρε από κοντά, ο Γκαβρίλοβιτς απόκρουσε και στην επαναφορά ο Α. Σπανουδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης Ρ., Καλυβιανάκης, Λιοδάκης. Στο 71’ δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα ο Βρεττός και αποβλήθηκε.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γασπαράκης): Γκαβρίλοβιτς, Κυμιωνής Ν., Ποθουλάκης Ι., Τζωρτζινάκης, Σαββάκης, Κυμιωνής Γ., Καφετζής, Νάσκοβ, Βρεττός, Κλειδής, Σπανουδάκης Μ. (64’ Πεκίνι).
ΤΑΛΩΣ Μ. (Τζαγκαράκης): Βογιατζιδάκης, Χριστοδούλου, Λαγουδάκης, Σταρράς, Σκαράκης, Βασσάκης (75’ Μαρής), Σωπασής, Πλεύρης (80’ Νικηφόρος), Χριστουλάκης (78’ Χνάρης Δ.), Σπανουδάκης Α., Μπαμπουλάκης.