Δεν πειράζει παιδιά! Αποκλείστηκε η Επισκοπή 210 στο κύπελλο ΕΠΣΡ (ανανεωμένο)

Μπορεί να ήτανπολύ δύσκολο για την ομάδα μας να προκριθεί στη β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΡ όμως, το γεγονός ότι τα έδωσε όλα απέναντι στο φαβορί του ομίλου και πρωτοπόρο Τάλω Μελιδονίου λέει πολλά για το τί θα μπορούμε να περιμένουμε από την Επισκοπή 2010 στην εφετινή σεζόν.


Το τελικό 2-2 έδωσε έναν βαθμό στην Επισκοπή 2010 η οποία πήγε στους 4 αλλά,  ο Ποσειδώνας έφτασε στους 6β. αφού κέρδισε μέσα στις Μέλαμπες σήμερα (Κυριακή 29/9, 16.30) με σκορ 1-4.

Το ματς:

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 9’ η ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Καφετζή μετά το χέρι που υπέδειξε ο κ. Δασκαλομαρκάκης στην παράβαση του Σταρρά εντός περιοχής.

ΓΚΟΛ! 1-1: Στο 25′ από την παράλληλη μπαλιά του Σωπασή, προ του Σπανουδάκη, έδιωξε με δυσκολία ο Γκαβρίλοβιτς και στην επαναφορά, ο Μπαμπουλάκης σούταρε και ισοφάρισε.

ΓΚΟΛ! 1-2: Δύο λεπτά αργότερα (27′), ο Σπανουδάκης με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-2: Με καταπληκτική κίνηση γύρω από τον άξονά του, ο Βρεττός απέφυγε τους αντιπάλους του και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

  • Άτυχος της ημέρας ήταν ο Σήφης Τσιλεδάκης ο οποίος είχε ένα άσχημο πέσιμο στη φάση του 62′ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον δεξί του καρπό. Άμεσα στον ποδοσφαιριστή μας τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας και διακομίστηκε στο Γ. Νοσοκομείο Ρεθύμνου για να διαπιστωθεί η ζημιά.
    Ο σύλλογός μας, εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας, καλή δύναμη και γρήγορη επάνοδο στις προπονήσεις.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γασπαράκης): Γκαβρίλοβιτς, Νάσκοβ (46’ Σαββάκης), Ποθουλάκης Ι., Μαργαρώνης, Κλειδής, Κυμιωνής Ν., Τσιλεδάκης (62’ λ.τ. Τραϊτοράκης) , Κυμιωνής Ι., Καφετζής, Τζωρτζινάκης. Βρεττός.
ΤΑΛΩΣ Μ. (Τζαγκαράκης Λ.): Βογιατζιδάκης, Χριστοδούλου, Λαγουδάκης, Σταρράς Γ., Σκαράκης, Σωπασής Ι., Σωπασουδάκης, Μαρής ( 67’ Βασσάκης), Χριστουλάκης (77’ Κολλαρετάκης), Σπανουδάκης (60’ Σωπασής Ευ.), Μπαμπουλάκης (87’ Χνάρης).

Η τελική βαθμολογία (α’ φάσης)

1. Τάλως Μελ.        7

2. Ποσειδώνας       6

3. Επισκοπή 2010  4

4. Μέλαμπες           0