Δεν πειράζει κορίτσια / Ήττα με 1-0 στο Κολυμπάρι

Ένα γκολ από τη Μιχαέλα Καραντωνάκη στο 30′ ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας της Επισκοπής μας με τον Ποσειδώνα Ladies. Οι κοπέλες της Επισκοπής μας  που αναζητούσαν τη νίκη, τελικά έχασαν με 1-0 και απώλεσαν μια μεγάλη ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλήτριες.

Βέβαια, το συγκεκριμένο παιγνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν αφού και ο Ποσειδώνας έψαχνε τη νίκη από τη δική του πλευρά για να πάρει εκείνος τον τίτλο. Τελικά, πρωταθλήτρια ομάδα στέφθηκε ο ΑΟ Χάλης που νίκησε (αναμενώμενο λίγο ως πολύ), τη Στίλβη με 6-0.

Αυτό ουδώλως μειώνει τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα μας για να μπορέσει, μόλις στη 2η χρονιά της, να ανέβει κατηγορία. Αξίζουν σε όλα τα κορίτσια και στον προπονητή, Βαγγέλη Καλαϊτζιδάκη πολλά συγχαρητήρια κι αυτή η σεζόν είναι ένα προμήνυμα ότι τα καλύτερα είναι μπροστά.

Η διαιτησία: Ανδριανάκης, Φανουράκη. Κλάδος
ΠΟΣΕΙΔΩΝ LADIES (Κώστας Κολοκοτρώνης): Βαρβαροπούλου, Μελάκη, Τσαγράκη, Μανιά, Καραντωνάκη, Γκουσγκούνη (46′ Μαθιουδάκη), Τζιάκη, Αλμπέρτη (70′ Λειβαδιωτάκη), Περουλάκη (70′ Χοχλάκη), Κοκκινάκη (80′ Κολομπάκη), τσουβαλά.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βαγγελης Καλαϊτζιδάκης): Παντελίδου, Παπακωνσταντή, Κοτσίφη, Φαρμακά, Μανωλίτση, Καπαρού, Ζανιδάκη, Μηνασίδου, Στάφα, Δρακάκη Ε., Δρακάκη Ζ.

Η βαθμολογία
Ομάδα ………………..Β. ..Ν-Ι-Η …Γκολ
1. ΑΟ Χάλης Βαρ. ……..13 …4-1-1 ……15-3
2. Ποσειδώνας Κ.-Ρ. …12 …4-0-2 …..17-2
3. ΑΟ Επισκοπής ………10 …3-1-2 …..12-6
4. Στίλβη Χανίων ……….0 …0-0-6 …..1-34