Δεν μπόρεσαν οι Νέοι, ήττα με 1-4 από το Αιγάλεω

Η ομάδα μας είχε και πάλι σημαντικές απουσίες παικτών αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία απλά και μόνο για να την αναφέρουμε. Ομολογουμένως έλειψαν παιδιά που της δίνουν άλλη δυναμική όταν αγωνίζονται.
Το Αιγάλεω ωστόσο ήταν η ομάδα που επικράτησε με 1-4 στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” και φάνηκε μέσα από τα επίπεδα απόδοσής της ότι ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Ρέθυμνο.

Πολύ γρήγορη, πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλές συνεργασίες και αυτοματισμούς, έφτασε δίκαια σ’ αυτό το σκορ με τον τερματοφύλακά μας, τον Άλεξ Χεμπάι (γεννημένος το 2006) να πραγματοποιεί πολλές και δύσκολες αποκρούσεις.

Η ομάδα μας ήταν ενεργητική ως το α’ 15λεπτο και μετά το 75′.

Το ματς:
Στο 15′ μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, ο Μέτα προχώρησε μέσα στην περιοχή όμως, η έγκαιρη έξοδος τερματοφύλακα Χριστοδουλίδη σταμάτησε τον αρχηγό της ομάδας μας.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 18′ το φοβερό σουτ του Καλύμνιου, έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το κάθετο δοκάρι του Χεμπάι. Την επαναφορά από το όριο της μεγάλης περιοχής πήρε ο Τσώνος που “σημάδεψε” σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 0-2: Στο 24′ ο Καλύμνιος βγήκε από δεξιά, έστρωσε στον Λευθεριώτη ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χεμπάι που έδιωξε με τα πόδια. Την απόκρουση όμως πήρε ο Κόκκας που σούταρε “σημαδεύοντας” το κάθετο δοκάρι και στη νέα επαναφορά ο Σαραντόπουλος με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30′ ο Κόκκας βρέθηκε απέναντι στον Χεμπάι, τον τρίπλαρε αλλά το πλασέ του σταμάτησε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Παπαπαναγιώτου.
Στο 35′ το δυνατό σουτ του Τσώνου πέρασε λίγο άουτ.
Στο 45′ μετά από προσωπική ενέργεια και δυνατό του Μέτα, μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Χριστοδουλλίδης.
Στο 45+1′ ο Λευθεριώτης έπιασε ένα τρομερό σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Στο 49′ ο Λευθεριώτης βρέθηκε απέναντι στον Χεμπάι όμως και πάλι ο νεαρός πορτιέρε της ομάδας μας έσωσε την εστία του.
Στο 52′ μετά από ωραίο συνδυασμό του Σαραντόπουλου με τον Τσώνο, ο Ραυτόπουλος σούταρε από το ύψος του πέναλτι πάνω από τα δοκάρια.
Στο 57′ ο Πάσχος σούταρε από καλή θέση για να αποκρούσει και πάλι ο Χεμπάι.
Στο 59′ ο Ραυτόπουλος σούταρε από το ύψος του πέναλτι ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

ΓΚΟΛ! 0-3: Στο 61′ ο Κουρακλής μπήκε διαγώνια από μέσα αριστερά και σούταρε για να αποκρούσει ο Χεμπάι. Στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72′ το απευθείας φάουλ του Κουρακλή απέκρουσε σε δύο χρόνους ο Χεμπάι.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 1-3: Στο 69′ ο Πεκίνι βγήκε έξυπνα από δεξιά και λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή έκοψε για τον Κώστα Αλεξάκη που με υπέροχο σουτ στην κίνηση σημάδεψε το “Γ” της εστίας του Χριστοδουλίδη.

Στο 79′ είχαμε νέα τρομερή απόκρουση από τον Χεμπάι σε διαγώνιο σουτ του Σαραντόπουλου.

ΓΚΟΛ! 1-4: Στην αμέσως επόμενη φάση όμως (80′), ο Πάσχος έκοψε παράλληλα τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Σαραντόπουλος με το “μιτάκι” κατάφερε να προλάβει αμυντικούς και τερματοφύλακα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 81′ από το έξυπνα εκτελεσμένο φάουλ, ο Μεργέμογλου έστειλε τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Χριστοδουλίδη.

Στο 91′ ο Χεμπάι έπιασε ένα ακόμα τετ-α-τετ, αυτή τη φορά του Ραυτόπουλου ενώ στην εξέλιξη της φάσης “καθάρισε” τη φάση πέφτοντας και μαζεύοντας τη μπάλα μπροστά από τον Κουρακλή.

Η διαιτησία: Αγαλιώτης, Συργούνη, Κατιμάρη (Ρεθύμνου).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Καραντάθας – Δρακάκης): Χεμπάι, Νιώρας, Καραγιάννης Αρ., Παπαπαναγιώτου, Κοτζαμπασίδης (50′ Πεκίνι), Τζουγανάκης, Καραγιάννης Π., Μέτα, Μεργέμογλου, Τραϊτοράκης, Μέτα.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Μπαϊράμης): Χριστοδουλίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Κουρακλής, Βέση, Ευθυμιάτος, Τσώνος (55′ Πάσχος), Καλύμνιος, Λευθεριώτης (73′ Μπαγιάτης), Κόκκας (86′ Σαρρής), Σαραντόπουλος (86′ Γιαλενίδης), Ραυτόπουλος.