Δεν έκαναν το 2Χ2 οι γυναίκες μας. Ήττα με 0-1 από τον Ποσειδώνα

Δεν μπόρεσε να “ντουμπλάρει” τις νίκες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η ομάδα γυναικών της Επισκοπής μας. Αγωνιζόμενες για τη 2η αγωνιστική απέναντι στον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών ηττήθηκε με 0-1
Η χανιώτιη ομάδα εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες σε κομβικές θέσεις για την ομάδα μας και πέτυχε να σκοράρει σχετικά νωρίς στο 16′ με την Τσουβαλά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η τερματοφύλακάς μας, Τάνια Βαρβαροπούλου είχε στο ενεργητικό της τρεις-τέσσερις καταπληκτικές αποκρούσεις.
Αλήθεια είναι ότι η χανιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη σε όλο το χρονικό διάστημα του αγώνα. Οι κοπέλες μας έδειχναν επηρεασμένες από το διάστημα αποχής λόγω εορτών.


Το ματς:

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 16′ η Τσουβαλά κατέβηκε από μέσα δεξιά και με διαγώνιο, δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20′ η Τσουβαλά από δεξιά έκοψε τη μπάλα για την Κοκκινάκη που σούταρε “με τη μία” για να αποκρούσει καταπληκτικά η Βαρβαροπούλου με τα πόδια.

Στο 24′ το Μαθιουδάκη θέλησε να πλασάρει όμως με πολύ γρήγορη έξοδο, η Βαρβαροπούλου βγήκε και μπλόκαρε με αυτοθυσία τη μπάλα.
Στο 28′ το μονοκόμματο σουτ της Κοκκινάκη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας είχε πιο ενεργητικό ρόλο, κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της σε σχέση με το α’ ημίχρονο αλλά έδειξε μεγάλη δυσκολία να δημιουργήσει κάποια πολύ μεγάλη φάση.

Στο 50′ ο Βαρβαροπούλου έπεσε υπέροχα μπροστά στην Τσουβαλά και αποσόβησε ένα ακόμη τετ-α-τετ.
Στο 70′ η Κοκκινάκη επιχειρήσει μια πολύ καλή ενέργεια σουτάροντας από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την Βαρβαροπούλου να μπλοκάρει.

Στο 72′ η καλή ενέργεια της Ζωής Δρακάκη δεν θα έχει αποτέλεσμα με την Καράτζη να μπλοκάρει.

Στο 81′ η Κοκκινάκη εκμεταλλεύτηκε μία ακόμη αδυναμία των παικτριών μας να διώξουν τον κίνδυνο, προχώρησε μέσα στην περιοχή όμως και πάλι η καταπληκτική Βαρβαροπούλου έπεσε στα πόδια της και έδιωξε με εξαιρετική έξοδο.

Η διαιτησία: Χανιωτάκης (Ηρακλείου), Μασέλη, Τζτζαράκης (Ηρακλείου). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε η Τζιάκη.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μπερικάκης): Βαρβαροπούλου, Γεωργιακάκη, Καπαροόυ, Κοτσίφη Θ., Κοτσίφη Αντ., Φαρμακά, Δελλή, Δρακάκη, Μινασίδου, Τουπαδάκη, Μανταδάκη, Κατσάλι (32′ Κοτσίφη Ε.).
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Κολοκοτρώνης): Καράτζη, Μανιά, Τσαγράκη, Τζιάκη, Γκουσγκούνη, Μαθιυοδάκη, Πετρουλάκη (89′ Κολομπάκη), Κοκκινάκη, Χοχλάκη, Στιβανάκη,  Τσουβαλά (61′ Μουτσοπούλου),