Δάμο και Τζάρι «πακέτο» στην Επισκοπή 2010

Δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της Επισκοπής 2010. Πρόκειται για τον χαφ Ρονάλντο Τζάρι και για τον επιθετικό Ερνάντο Δάμο.

Η ανακοίνωση:
«Η Επισκοπή 2010 ανακοινώνει τις αφίξεις των ποδοσφαιριστών, Ερνάντο Δάμο και γΡονάλντο Τζάρι.

Ο Ερνάντο Δάμο (φωτογραφία) είναι γεννημένος στις 9/1/2001 και αγωνίζεται ως δεύτερος ή και πρώτος επιθετικός. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και μετέπειτα αγωνίστηκε στον Κεραυνό και τη ΝΕΑΡ.

Ο Ρονάλντο Τζάρι έχει γεννηθεί στις 9/9/2002, αγωνίζεται ως δεξί χαφ αλλά και ως ακραίος επιθετικός. Προηγούμενες ομάδες του σε κατηγορίες under ήταν οι: Παναρκαδικός, Άρης, Ολυμπιακός Ρεθύμνου, ΑΕΜ ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα.

Δηλώσεις:

Ερ. Δάμο: «Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι στη νέα μου ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό.
Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε έναν έμπειρο όσο και καλό προπονητή όπως είναι ο κ. Ράικο Γιάνγιανιν ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει στα επόμενα ποδοσφαιρικά μας βήματα».

Ρ. Τζάρι: «Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα που βοηθάει τα νέα παιδιά όπως εγώ. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, ένα καλό σύνολο και θεωρώ πως η βελτίωση βρίσκεται στα… πόδια μας. Η Επισκοπή 2010 είναι μια ομάδα που παρέχει κάθε φροντίδα σε νέους ποδοσφαιριστές…»