Δ. Σουμπασάκης: “Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας”

Ο αρχηγός της ομάδας, ο Δημήτρης Σουμπασάκης μίλησε για τη νέα έξοδο της ομάδας μας (αμέσως μετά αυτή της Σπάρτης), στη Ρόδο (Τετάρτη 23/2, 15.00) για τις ανάγκες του εξ αναβολής παιγνιδιού της 12ης αγωνιστικής, με την ομώνυμη ομάδα.
Ο 33χρονος μέσος είπε, επί της ουσίας, τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν και κατέδειξε το πρίσμα με το οποίο η Επισκοπή αντιμετωπίζει τους αγώνες…
“Είναι ένα ματς που το θέλουμε πολύ όπως όλα βέβαια. Η Επισκοπή έχει αποδείξει ότι όπου και να πηγαίνει, στόχος της είναι ένας, η νίκη.
Χάσαμε 4 βαθμούς στα τελευταία δύο ματς (σ.σ. με ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα 0-0 και με Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη 0-0). Εμείς έτσι το βλέπουμε τουλάχιστον…

 


Εν συνεχεία, ο Νο7 του συλλόγου μας, στάθηκε στο τί πρέπει να προσέξει η Επισκοπή και κατά πόσο η Ρόδος είναι σ’ ένα μεταβατικό στάδιο προσαρμογής στην κατηγορία λόγω της αποχής της από μια σειρά αγώνων στα τέλη του Δεκεμβρίου και στις αρχές του Ιανουαρίου.
“Η Ρόδος έμεινε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για αρκετό χρονικό διάστημα λόγω του covid και το πλήρωσε αμέσως μετά γιατί, ο ποδοσφαιριστής θέλει ρυθμό για να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν λίγους μήνες.
Η Ρόδος είναι καλή ομάδα, ασχέτως εάν έχει χάσει κάποια ματς… Θυμηθείτε τα καλά αποτελέσματα που πρόλαβε να φέρει στην αρχή του πρωταθλήματος…
Ξέρουμε λοιπόν ότι θα κάνει ένα παραπάνω φόκους στο δικό μας παιγνίδι γιατί, γνωρίζει ότι δεν πρέπει να χάσει άλλους βαθμούς κι επίσης επειδή ξέρει ότι η Επισκοπή βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι.
Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε κάνει μια καλή προσπάθεια το τελευταίο 2μηνο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Παρ’ ότι έχουμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς, βλέπουμε ότι και οι τελευταίες στη βαθμολογία ομάδες, αρνούνται να χάσουν.
Άρα λοιπόν δεν έχει τελειώσει τίποτα. Χρειάζεται ακόμη πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγουμε με ασφάλεια από την επικίνδυνη ζώνη.”

“Θα παίξουμε και για τον Στέφανο”
Για το τέλος, ο Δημήτρης Σουμπασάκης είχε να πει δυο κουβέντες για να δώσει κουράγιο στον άτυχο της περασμένης αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη, τον Στέφανο Πέτρου. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.
“Θέλω να ευχηθώ στον Στέφανο να κάνει κουράγιο. Όλα τα παιδιά είμαστε δίπλα του και στο ματς με τη Ρόδο θα αγωνιστούμε και γι’ αυτόν. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που ιδίως στα τελευταία παιγνίδια ανέβαινε όλο και περισσότερη η απόδοσή του. Είναι ό,τι πιο άδικο για έναν ποδοσφαιριστή να μην μπορεί να παίξει γιατί τραυματίστηκε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.”