Δ. Πολυχρόνης: “Μας ενδιαφέρει και ο θεσμός του κυπέλλου”

Η Επισκοπή μας ξεκινάει το φετινό ταξίδι στους επίσημους αγώνες! Και το ξεκινάει από το “Ελ Πάσο” εκεί όπου για την γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Καλλιθέα (Κυριακή 26/9, 16.00).
Η ομάδα μας που έχει δώσει μόλις ένα φιλικό (με ΑΟ Χανιά 0-0), μπαίνει στους επίσημους αγώνες έχοντας έναν στόχο, την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς όπως αναφέρει και ο υπαρχηγός της Επισκοπής μας, ο Δημήτρης Πολυχρόνης, μας ενδιαφέρει κι αυτός ο θεσμός.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος αναφέρθηκε στο ματς επισημαίνοντας τα παρακάτω:
“Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε ξανά μετά από δυο μήνες σε επίσημο ματς. Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση γιατί μας ενδιαφέρει να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό. Η Καλλιθέα είναι μια δυνατή ομάδα αλλά στην παρούσα φάση έχει σημασία να δούμε που βρισκόμαστε αλλά και πως λειτουργούμε εμείς ως ομάδα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα αλλά όσο περνούν οι μέρες δενόμαστε ως σύνολο κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται γιατί και το κλίμα γίνεται εξαιρετικό.

Το πρόγραμμα στον 2ο όμιλο:
Κυριακή (25/9, 16.00)
Καλλιθέα-Επισκοπή
Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας). Βοηθοί: Κακαφώνης, Οικονόμου (Αχαΐας). 4ος: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής). Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (Πειραιά).
Σάββατο 25/9 – 16:00: Εθνικός-Προοδευτική, Άρης Σούδας-Διαγόρας, Γιούχτας-Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη-Αστέρας Βλαχιώτη, Διαγόρας Βραχνεΐκων-Παναχαϊκή, ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα (15:00), ΠΑΟ Ρουφ-Εργοτέλης (16.00), Νέα Αρτάκη-Κηφισιά, Αιγάλεω-Χανιά (Τετάρτη 29/9 – 16:00).