Χ.Β. Αραμπατζής: “Θέλουμε τη νίκη – Πάντα δυνατός να προσφέρω”

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησε βασικός, ούτε σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ Β’… Έκανε βέβαια σχεδόν όλα τα υπόλοιπα, τα ουσιώδη. Κάνοντας τη… “βρωμοδουλειά” που λένε, διεκδικώντας πρώτες και κερδίζοντας δεύτερες μπάλες, ανοίγοντας διαδρόμους και τρώγοντας το… “ξύλο” με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να το εκμεταλλεύονται και να επιτίθενται..
Ο Χαράλαμπος-Βαλσάμης Αραμπατζής που δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τα 20 του χρόνια, είναι το… “τανκ” στην επίθεση της ομάδας μας, ένας δεξιοπόδαρος επιθετικός που μπορεί και σκοράρει εντός κι εκτός περιοχής και που έχει τη σύνεση και την υπομονή να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή.
Ο φορ που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20 του χρόνια μεγάλωσε στην Ξάνθη και “πρωτοπερπάτησε” ποδοσφαιρικά στην ιστορική ομάδα της Θράκης, έδειξε δείγματα των δυνατοτήτων του στο περασμένο ματς με την ΑΕΚ Β’ αλλά τώρα έρχεται ένα άλλο ματς, αυτό με τις ιδιαιτερότητες που το συνοδεύουν, κόντρα στον Ηρόδοτο. Ο ίδιος αναφέρει:

“Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με την ΑΕΚ Β’ (νίκη με 1-0) πέρα από τη νίκη που μας ανέβασε ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Ίσως αυτή η διακοπή να βοήθησε για να βρεθούμε καλύτερα μεταξύ μας στην ομάδα όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι αν δεν έχουμε ανάλογη συνέχεια.
Προσωπικά νιώθω πολύ δυνατός για να δώσω παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μου όποτε μού το ζητήσει ο προπονητής βέβαια.
Γενικότερα όμως, η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ Β’, μας έδωσε πνοή. Επίσης είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ένταση που βγάζουμε στην προπόνηση. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα, έχει ανέβει η ψυχολογία μας και αυτό που χρειάζεται είναι συνέχεια και συνέπεια.
Τώρα απέναντι στον Ηρόδοτο, πάμε καλά προετοιμασμένοι για να δώσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας. Θέλουμε τη νίκη και ελπίζουμε να την κατακτήσουμε γιατί αν κοιτάξουμε πίσω, άξιζε να έχουμε πολλούς περισσότερους βαθμούς από αυτούς που έχουμε σήμερα.
Το ματς με τον Ηρόδοτο δεν παύει να είναι ένα κρητικό ντέρμπι. Είναι μια ομάδα που έχει πάντοτε καλή έδρα και θα είναι ένα ματς που θα κριθεί στο καλό διάβασμα του αντιπάλου, στον ποδοσφαιρικό εγωισμό που θα βγάλουμε και παράλληλα στο καθαρό μυαλό που θα χρειαστεί στις κρίσιμες φάσεις.”

Όν/νυμο: Χαράλαμπος – Βαλσάμης Αραμπατζής
Θέση: Σέντερ φορ
Ημ. γέννησης: 15/5/2003
Τόπος γέννησης: Ξάνθη
Πόδι: Δεξί
Ύψος: 1.80μ.
Αρ. φανέλας: 67