Άρεσε περισσότερο στο α’ ημίχρονο η Επισκοπή μας… 2-1 τον Πόρο

Νέα νίκη για την ομάδα μας σ’ ένα ακόμα φιλικό (το 9ο της προετοιμασίας) πέτυχε η ομάδα μας στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” απέναντι στον Πόρο (Γ’ Εθνική). Το τελικό 2-1 άφησε καλές εντυπώσεις κυρίως μέσα από το α’ ημίχρονο ωστόσο αυτό που αναζητείται όπως είναι και το λογικό τέτοια εποχή, είναι η διάρκεια.

Η ομάδα μας σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ στο 21′ και πάλι με κεφαλιά του Αντώνη Σταθόπουλου ενώ ο κορυφαίος του αγώνα, ο Σαμουρκασόβι είχε ένα γκολ με απευθείας φάουλ στο 33′ όταν είδε εκτός φάσης τον πολύ καλό κατά τα άλλα, Ζαφείρη αλλά κι ένα ακόμα εξαιρετικό χτύπημα το οποίο βρήκε το δοκάρι (77′).


Το ματς:
Στο 4′ ο Καστελλιανάκης σούταρε δυνατά με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καλογεράκη.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 21′ από την άψογη σέντρα του Σουλεϊμάν ο Σταθόπουλος με “καρφωτή” κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο 22′ το δυνατό σουτ του Καστελλιανακη μπλόκαρε ο Καλογεράκης.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 2-0: Στο 33′ με έξυπνο τρόπο, ο Σαμουρκασόβι έστειλε απευθείας τη μπάλα συρτά στα δίχτυα του Ζαφείρη.

Στο 44′ ο Μπάμπης έκανε ένα διαγώνιο σουτ, ο Καστελλιανάκης έπεσε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν πρόλαβε από κοντά να τη στείλει στα δίχτυα.

Το β’ ημίχρονο ήταν περισσότερο νευρικό με δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν.

Στο 56′ ο Ξυλούρης βγήκε στην αντεπίθεση και σούταρε με δύναμη στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΓΚΟΛ! 2-1: Στο 65′ ο Κεφαλάς έριξε στην περιοχή τον Καστελλιανάκη και δόθηκε πέναλτι. Ο Άγγελος Καστελλιανάκης το εκτέλεσε και μείωσε το σκορ.

Στο 84′ από την προσωπική ενέργεια του Βουκελάτου,και τη σέντρα του Σκεντεράι, ο Σαμούρκασόβι έπιασε μια κεφαλιά όμως ο Ζαφείρης εξ επαφής έδιωξε εντυπωσιακά.

Η διαιτησία: Ρ. Σταυρουλάκης, Δασκαλομαρκάκης, Βλαχάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γουίλαρντ): Καλογεράκης, Κεφαλάς, Λάμτσε, Σουλεϊμάν (64′ Σκεντεράι), Πολίτης, Σαμουρκασόβι, Ουοττάρα, Εμπουέλε, (81′ Βουκελάτος), Χοβανισιάν (79′ Αμπαφού), Κρίκλοου (64′ Κούτσιας), Σταθόπουλος (79′ Τσιλεδάκης).
ΠΟΡΟΣ (Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Νίκενσον Π., Αυγουστάκης (88′ Ζούζουλας), Φρόκου (54′ Ξυλούρης), Καλαϊτζάκης (77′ Κομνηνός), Καλαμιώτης (77′ Μαγάκης), Καστελλιανάκης (81′ Πακιουφάκης), Μπάμπης (87′ Μπούγκα), Ουζούνογλου (81′ Αρχοντάκης),  Παπαδομιχελάκης (87′ Μεχμετάι), Σημαιάκης (66′ Ριζάκης).