ΑΟ Επισκοπή: “Έκπληξη σε όλους μας”

Αίφνις ενημερωθήκαμε κι έπειτα διαβάσαμε από το κρητικό αθλητικό site “grandsport.gr” που μάλιστα με πηχιαίους τίτλους ανέφερε ότι “βράζουν ” στον ΑΟΑΝ για τη “φιλοξενία” της Επισκοπής…

Πρόκειται για ένα ασύστολο ψέμα ή στην τελική για ένα απόλυτα κακόβουλο αστείο.
Επειδή, δεν έχει αναρτηθεί επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΟΑΝ, δεν πιστεύουμε ότι υποστηρίζεται κάτι τέτοιο από το ίδιο σωματείο. Όμως, επειδή βάλλεται η υστεροφημία μας αλλά και η απόλυτα ειλικρινή μας πρόθεση να “φιλέψουμε” τους φιλάθλους ενός κρητικού σωματείου, πρέπει να αποκατασταθεί η πάσα αλήθεια.

Όπως συνηθίζουμε, ο εκπρόσωπος της ομάδας μας, συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον αντίστοιχο του ΑΟΑΝ κ. Γρηγόρη Κοκολάκη για να γνωρίζουμε όλοι κατά προσέγγιση τον αριθμό φιλάθλων που θα αφιχθεί στην Επισκοπή από τον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να συνεννοηθούμε ως Αθλητικός Όμιλος άμεσα με την Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου και να δούμε τί χώρο θα καταλάβουν στην κερκίδα.

Οι φίλαθλοι του ΑΟΑΝ έκατσαν στην αριστερή πτέρυγα όπου υπήρχαν καθίσματα περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Όσο όμως πλησίαζε το εναρκτήριο λάκτισμα, η υπόδειξη της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ και όχι ο ΑΟ Επισκοπής, υπέδειξε να μεταφερθούν οι άνθρωποι καθώς υπήρχαν φίλαθλοι της ομάδας μας που είχαν πληρώσει τις συγκεκριμένες θέσεις στα “επίσημα” (εισιτήρια διαρκείας).
Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί -για να γνωρίζει και ο τελευταίος φίλαθλος- ήταν μία περίπου ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Στη συνέχεια, αυτές οι θέσεις γέμισαν από φιλάθλους μας τις οποίες έχουν πληρώσει.
Επίσης για τους μη γνωρίζοντες, είχε δοθεί εντολή από τη διοίκηση να μοιραστούν γλυκά στους φιλάθλους του Αγίου Νικολάου.

Υ.Γ.1 – Υπενθυμίζουμε ότι, το σωματείο μας, ο ΑΟ Επισκοπής ήταν αυτό που έκανε επίσημα ανοικτό κάλεσμα προς την πλευρά του ΑΟΑΝ προκειμένου να αναδειχθεί το φίλαθλο πνεύμα, ένα παραπάνω σ’ έναν κρίσιμο αγώνα όπως αυτόν. Μοιραία, δεν μπορούμε να βρουμε λογική σ’ αυτό στο όποιο έωλο “επιχείρημα” περί “κακής φιλοξενίας” γι’ αυτό και μας προξενεί έκπληξη γιατί από την αποστολή του ΑΟΑΝ λάβαμε τα συγχαρητήριά της.
Πρόκειται λοιπόν ή για κακόβουλο αστείο ή για άστοχο και προφανέστατα μη διασταυρωμένο δημοσίευμα.

Υ.Γ. 3 – Καλούμε τον επίσημο ΑΟΑΝ να πάρει θέση για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.”