ΑΟ Επισκοπή Ladies – ΑΟ Χαλης Βαρυπετρου Ladies / Κοινή ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Επισκοπής Ladies οπως και ο ΑΟ Χαλης Βαρύπετρου ladies θέλοντας έμπρακτα να αποδείξουν στο φίλαθλο κοινό την Κρητης ότι λειτουργούν ως ιστορικά σωματεία και με μακρά πορεία και συνεισφορά στον χώρο του αθλητισμού, με κοινή τους ανακοίνωση υποοδηλώνουν ότι:

“Bάζουμε ενα τέλος σε ό,τι επακολούθησε στον μεταξύ μας κυριακάτικο (10/3, σκορ 1-2 υπέρ της Επισκοπής) αγώνα στο Βαρυπετρο.
Κάποιες φορές, η κρισιμότητα ενός αγώνα για το αποτέλεσμα φτάνει να υπερκεράσει πολλά περισσότερα πράγματα από τα προφανή.
Οι αχρείαστοι χαρακτηρισμοί ένθεν και ένθεν στο τέλος του αγώνα και κάποιες μεμονωμένες αντεγκλίσεις δεν ειναι ικανοί να σταθούν εμπόδιο σ’ αυτό που πρεσβεύουν τα δύο σωματεία .
Το “ευ αγωνιζεσθαι” και η ευγενής άμιλλα όπως και η παιδαγώγηση στις νεαρές αθλήτριες, η γαλούχιση στον αθλητισμό, είναι τα κύρια ιδεώδη στοιχεία που μας εκφράζουν και θα συνεχίσουμε να τα υπηρετούμε μέχρι τέλους.
Η στοχοποίηση σε συγκεκριμένα άτομα είναι καταδικαστέα γιατί, το ήθος τους και η πορεία τους στον χώρο είναι γνωστή και αδιαμφισβιτήτη απ’ όλους.
Ο αθλητισμός δημιουργήθηκε για να ενώνει και όχι να δικάζει. Οι πρωταγωνίστριες είναι οι αθλήτριες και μόνο και δεν έχουμε το δικαίωμα να παρέμβουμε σ’ αυτό.
Δεσμευόμαστε σαν ΑΟ Επισκοπης Ladies και ΑΟ Χαλης Ladies ότι δεν θα παρεκκλίνουμε απο τα “πιστεύω” μας και τις αξίες που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει.”

 

Με τιμη τα Δ.Σ.

ΑΟ Επισκοπη – ΑΟ Χαλης Βαρυπετρου