ΑΝΕΚ – Άννα Νικολακάκη = Επιτυχία, κοινωνική προσφορά

Η κα Άννα Νικολακάκη αποχώρησε από το… “αγαπημένο της βαπόρι” όπως η ίδια τονίζει, την ΑΝΕΚ Lines. Ένα τεράστιο στέλεχος του κρητικού ναυτιλιακού κολοσσού, αποφάσισε να “κατεβάσει μανίκια” έπειτα από 22 χρονιά αδιάλειπτης προσφοράς και χορηγιών.

Ένα στέλεχος που έλαμψε στον διάκοσμο της πλωτής συγκοινωνίας με μια μακρά, υπέρλαμπρη διαδρομή στον χώρο της επικοινωνίας.

Το όνομα “Άννα Νικολακάκη” είναι άρρηκτα συνδεδεμενο με την ΑΝΕΚ Lines αλλά και με την προσφορά, την κοινωνική απόδοση που ως αποτέλεσμα είχαν, το μοίρασμα της ικανοποίησης αλλά και την αγάπη για τα χιλιάδες Κρητικόπουλα και τους Κρητικούς-κες που συνέδεσαν τις επιτυχίες ή τις συμμετοχές τους (με αυτή τη γυναίκα και την εταιρεία-σταθμός) σε μικρά ή μεγάλα γεγονότα, αθλητικού περιεχομένου ή σπουδών.

Ο Αθλητικός Όμιλος της Επισκοπής είναι ένας από τους χιλιάδες επωφελούμενους αυτών των προσφορών ο οποίος βέβαια, σε κάθε του βήμα, σέβεται, αναγνωρίζει και ευελπιστεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις δικαίωσε αυτόν τον άνθρωπο κι αυτή την εταιρεία.

Με τον ανάλογο σεβασμό σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην κα Άννα Νικολακάκη, της φωνάζουμε, μέλη διοίκησης, ακαδημίες, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές, παιδιά και προσωπικό του Ομίλου, ένα τεράστιο “ευχαριστώ” μέσα από την καρδιά μας.

Τέλος, είμαστε σε θέση να διατυμπανίσουμε ότι τέτοιοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ αναδεικνόυν, μεγαλώνουν τον χώρο εργασίας τους και τον μετατρέπουν σ’ έναν χώρο αγκαλιάς έναν χώρο όπου η δουλειά-συνεργασία μεταλλάσσεται σε ξεχωριστό γεμάδα λειτούργημα.

Με εκτίμηση,

ΑΟ Επισκοπής

Η διοίκηση, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολιδάκης

 

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της Άννας Νικολακάκη

“Αγαπητοί συνεργάτες,
Αγαπητοί συνεπιβάτες,
Αγαπητοί συνοδοιπόροι,
στο αγαπημένο “βαπόρι” της ΑΝΕΚ καλησπέρα

Το βαπόρι της ΑΝΕΚ για μένα ρίχνει άγκυρα μετά από 22 χρόνια έχοντας στα αμπάρια του αναρίθμητους θησαυρούς, μέσα από τις δεκάδες χιλιάδες χορηγίες που η εταιρεία απλόχερα επέστρεψε στον τόπο.
Στα μάτια της ψυχής μου τρέχουν σαν κινηματογραφικά τρέιλερ όσα έζησα:
– Καραβιές παθιασμένοι αθλητές, προπονητές, γονείς να αναχωρούν με την ΑΝΕΚ αρωγό από την Κρήτη για δύσκολους αγώνες και να επιστρέφουν υπερήφανοι νικητές έχοντας στις αποσκευές τους κύπελα, μετάλλια, τρόπαια, διακρίσεις.
– Καραβιές φοιτητών του Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Κρήτης, με βοηθό την ΑΝΕΚ, να βάζουν πλώρη και να επιτυγχάνουν δύσκολες παγκόσμιες διακρίσεις. Όπως και τα μικρά Κρητικόπουλα, που παρέα με την ΑΝΕΚ ήταν μέσα σε όλους τους μεγάλους Πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς μαθηματικών, φυσικής, ρομποτικής…
– Καραβιές όμορφων – αγέρωχων Κρητικών που ταξίδεψαν με την ΑΝΕΚ τον πολιτισμό, την κουλτούρα και τα οράματα του τόπου μου σε όλες της γης τις θάλασσες.
Μα πάνω από όλα
– Καραβιές συνανθρώπων μας που η ΑΝΕΚ, του Άγιου παππού Ειρηναίου, όλα αυτά τα χρόνια, στήριξε. Άπλωσε το χέρι και στάθηκε με διακριτικότητα, αγάπη, και σεβασμό δίπλα σε όλους όσους το είχαν ανάγκη, εμφορούμενη από τις άυλες αρχές της ανθρωπιάς και τους χρέους.
Η ΑΝΕΚ όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις χιλιάδες χορηγίες μου έδωσε την δυνατότητα να χαρώ, να πανηγυρίσω, να νοιώσω περήφανη για τις επιτυχίες – στον αθλητισμό και την παιδεία – των παιδιών σας που έγιναν ”παιδιά” μας και σε αντίξοες συνθήκες σήκωσαν την σημαία ψηλά .Γιατί ξέρετε είναι σπουδαίο να μοιράζεται η χαρά!
Μα και να συγκινηθώ, να επιδιώξω να γίνω λίγο , μια σταλιά καλύτερη, όταν η όποια σοβαρή δυσκολία συνανθρώπου μας έβρισκε πάντα σταθερό, υπεύθυνο στήριγμα στην ΑΝΕΚ.
Μέσα από τις χορηγίες η ΑΝΕΚ ανέδειξε, στήριξε, πρόσφερε, βοήθησε.
Και σαν ακούραστος εργάτης δήλωνε πάντα παρούσα κάθε ώρα, κάθε στιγμή στον άνθρωπο και στις ανάγκες του.
Στο τεράστιο κοινωνικό έργο της ΑΝΕΚ είχα την μέγιστη ευλογία να συμπορευτώ για δύο δεκαετίες, με πάθος, επιμονή και αφοσίωση.
Αποχωρώ ολοκληρώνοντας τον κύκλο μου στην ΑΝΕΚ που αδιαμφισβήτητα έχει γράψει με χρυσά γράμματα στην ιστορία της τις λέξεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Της ΑΝΕΚ που συνεισέφερε τα μέγιστα στον τόπο και ήταν πάντα παρούσα στα καλά και στα δύσκολα των Κρητών, ταξιδεύοντας πάντα με ήθος και ευπρέπεια.
Σας ευχαριστώ αγαπητοί συνταξιδιώτες
για τα 22 χρόνια κοινής πλεύσης που ανέδειξαν την ιστορική ΑΝΕΚ του Άγιου παππού, ως τον ουσιαστικό φορέα στήριξης του Χανιώτη, του Κρητικού, του ανθρώπου.
Οι αποσκευές μου για το ταξίδι που μόλις ολοκληρώθηκε είναι γεμάτες ευγνωμοσύνη & περηφάνια.
Αφήνοντας πίσω τα όποια γλυκόπικρα συναισθήματα σας ευχαριστώ που υπήρξατε συνεπιβάτες σ’ αυτό το “,,,βαπόρι” .
Εύχομαι κάθε καλό σε όλους σας και ίσως πολύ σύντομα να τα πούμε από ένα “ άλλο πλοίο” ταξιδεύοντας για ένα άλλο “λιμάνι” .”

Με εκτίμηση
Νικολακάκη Άννα
Τμ. Χορηγιών
ANEK LINES