Αναστάσης Χουρδάκης ο 5ος!

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αναστάση Χουρδάκη.
Πρόκειται για άλλον έναν νεαρό ποδοσφαιριστή όπου ο σύλλογός μας εμπιστεύεται, στην προσπάθεια που κάνει να αναβαθμιστεί αγωνιστικά, ποιοτικά και ποσοτικά στο ρόστερ.

Ο Αναστάσης Χουρδάκης που διέμενε μόνιμα στην Αθήνα αλλά έχει λασιθιώτικες ρίζες, είναι κεντρικός αμυντικός ενώ παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο σαν δεξιός μπακ όσο και ως αμυντικό χαφ.
Είναι 18 χρονών (έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου του 2005 και έχει ύψος 1.83μ..
Ο Αναστάσης Χουρδάκης πρωτόπαιξε στην Ακαδημία του Αετού Κορυδαλλού και μέσα από την Ένωση Ρέντη (Α’ ΕΠΣ Πειραιά) και την Μικτή Πειραιά, κατάφερε να διακριθεί σε απαιτητικά πρωταθλήματα αντίστοιχα.
Τώρα κάνει το βήμα στη Γ’ Εθνική μέσα από την Επισκοπή μας!

Ο σύλλογός μας τού εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.”

Αν. Χουρδάκης: “Νιώθω πολύ καλά εδώ”
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής (κάνει προπονήσεις εδώ και καιρό) που είναι το 5ο για το 2024, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: “Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που ανήκω και επίσημα στον σύλλογο της Επισκοπής. Είναι καταστάσεις που ήθελα πολύ να τις ζήσω και νιώθω πολύ καλά με τα παιδιά που συνεργάζομαι αλλά και με τον νέο μου προπονητή κ. Κόλτζο τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω όπως φυσικά και τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη.
Ευχαριστώ πολύ και τον άνθρωπο που με βοήθησε να “περπατήσω” στο ποδόσφαιρο, τον κ. Ζίφκοβιτς και την οικογένειά μου που πάντοτε με στηρίζει. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”